Praktijk bergkristal

Waarom gaan voor een studentist?

Geplaatst op

Wat is dat nu weer, een studentist? Het antwoord is eenvoudig: een tandarts die heel flexibel is en zich mede richt op zorg bieden aan studenten. 

Lagere tarieven

Studenten tandartsen vaak lagere tarieven bieden dan gevestigde tandartsen. Dit komt omdat de studenten nog in opleiding zijn en niet de volledige tarieven van een praktiserende tandarts kunnen betalen. 

Nieuwste technieken

Studentisten zijn up-to-date als het gaat over de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en deze kunnen toepassen in de praktijk. Dat is natuurlijk heel bevorderlijk voor de tandheelkundige staat van zijn. Tandartsen die zich richten op studenten begrijpen de specifieke tandheelkundige zorgbehoeften van studenten, zoals het gebruik van beugels, het behandelen van tandheelkundige problemen die verband houden met het studentenleven, zoals het eten van junkfood en het drinken van alcohol, enz.

Makkelijk een afspraak maken

De flexibele werktijden van een studentist maken het makkelijker om een afspraak te maken die past bij het schema van een student. Zo voorkomen tandartsen dat studenten vergeten afspraken te maken of dat het steeds niet past in hun schema. 

Tandartspraktijk Utrecht zorgt ervoor dat je altijd terecht kan voor goede dentale zorg, ze zijn goed aangepast op de wensen van studenten. Ze staan daarom ook wel bekend als studentist. Tandartsen die zich richten op studenten begrijpen vaak de uitdagingen en stress waarmee studenten te maken hebben, en bieden daarom een begripvolle benadering van de tandheelkundige zorg.

Populaire cosmetisch, dentale behandelingen

Tanden bleken is een populaire cosmetische tandartsbehandeling die gericht is op het witter maken van de tanden. Het kan worden gedaan in de tandartspraktijk of met behulp van thuisbleeksystemen. Een andere populaire behandeling zijn tandheelkundige implantaten laten zetten. Ze worden gebruikt om ontbrekende tanden te vervangen en een volledig gebit te herstellen. Implantaten worden in het kaakbot geplaatst en fungeren als kunstmatige tandwortels waarop tandheelkundige kronen of bruggen kunnen worden bevestigd.

Sinds jaar en dag zijn het de tandheelkundige kronen, een soort kunstmatige tand, die over een bestaande tand worden geplaatst. Ze kunnen worden gebruikt om beschadigde, gebarsten of verkleurde tanden te herstellen en een natuurlijke uitstraling te geven.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Vind interessante informatie over bergkristallen.

Contactgegevens

Via info @ praktijk-bergkristal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden