Praktijk bergkristal

Gezondheid, alternatieve therapie en er goed uitzien

Geplaatst op

Er is de laatste decennia veel aandacht geweest voor cosmetische behandelingen en allerlei therapieën die erop gericht waren om mensen mooi en gezond te laten zijn. In veel gevallen komen deze allemaal neer op: veel water drinken, voldoende rust nemen, goed eten en doelen stellen waar je naar toe kunt werken. Met botox hebben we een geweldig middel in handen om er strak en stralend uit te zien. Het mooie is dat deze stof helemaal niet gevaarlijk is. Het is wel zaak om te zorgen dat je de stof met beleid toepast. 

Stenen en therapieën 

Er zijn door de jaren heen veel therapieën geweest waarbij stenen een belangrijk rol spelen. In bepaalde alternatieve denktradities gaat men er vanuit dat er een helende kracht zit in stenen. Diverse stenen hebben uiteenlopende werkingen. Door een bepaalde straling die er vanaf komt. Zo zijn er stenen die goed zijn voor het zuiveren van je aura, andere zorgen er voor dat de straling van je computers gevangen wordt en jou geen schade berokkend. 

Het idee is dat wanneer je gezond bent er een bepaalde positieve straling van jou uitgaat. 

Cosmetische behandelingen

We zien een popularisering van cosmetische behandelingen sinds de jaren tachtig. Een van de middelen die we vanaf die tijd kennen is Botox. Je schrijft deze naam met een hoofdletter omdat het een merknaam is. De naam van de werkzame stof is namelijk: botulinetoxine. Het voordeel van de toepassing ervan, en dit is gelijk de beperking die er in schuilt, is dat de stof na zoveel tijd weer afgebroken wordt. Je moet dus op een herhaaloefening als je de resultaten wilt behouden. Het is tegenwoordig een stuk anders dan het was in de jaren 80. Nu wordt er veel minder Botox gespoten, daardoor zien mensen die er gebruik van maken er beter uit. Je ziet dat het platspuiten van de gezichtsspieren zoveel mogelijk voorkomen wordt. Het opfrissen van het uiterlijk lijkt steeds meer het doel te zijn. 

Wil je meer artikelen lezen over alternatieve behandelingen? Check dan de andere blogs op onze site. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Vind interessante informatie over bergkristallen.

Contactgegevens

Via info @ praktijk-bergkristal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden