Praktijk bergkristal

Een letselschadevergoeding claimen op de gemakkelijke manier

Geplaatst op

De letselschadevergoeding is een tegemoetkoming in materiële en immateriële schade die door iemand veroorzaakt is door verkeerd handelen of door juist niet te handelen. Als je al die schadeposten bij elkaar optelt loopt het aardig in de papieren, niet waar? Niet dat we hopen dat je er ooit mee te maken krijgt…. dan wil je wel graag dat iemand anders zorg draagt voor die papieren die zich opstapelen. We nemen met je door hoe je dit laatste kunt regelen. 

Letselschadebureau 

We maken er een sport van om je te informeren over de verschillende mogelijkheden om letselschade te voorkomen en ook de schade te claimen als je er zelf mee te maken krijgt. Wat kun je dan doen? Ten eerste raden we je aan om de plaats van het ongeluk zo goed mogelijk vast te leggen. We doen dit door middel van foto’s. Ook is het erg handig om getuigen hun verhaal te laten doen. Zorg ook voor de medische gegevens en eventuele politieverslagen. Vervolgens neem die dit dossier mee naar een letselschadebureau. Zij gaan je dan zeker helpen de schadevergoeding te krijgen waar je recht op hebt. 

Omgaan met de stress 

Je wilt natuurlijk herstellen van de traumatische ervaring. Dat kan heel goed met de juiste hulp. Medische ingrepen die nodig zijn, zullen de eerste behandelingen zijn. Maar er is ook nog zoiets als de geest. En daar zijn ook veel verschillende dingen in mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve therapieën, hypnose, stenen met specifieke krachten en ga zo maar door. Er is veel mogelijk op het gebied van mental healing

Op onze site nemen we in tal van blogs met je door wat je allemaal kunt doen om te zorgen dat er bij jou geen zorgen hoeven te leven over het claimen van je letselschade. 

Wanneer een tegenpartij geen schuld erkent

Mocht het zo zijn dat de tegenpartij geen schuld erkent aan het ongeluk, dan is er de optie om een letselschadeadvocaat in de arm te nemen. Deze advocaat mag in de rechtbank processtukken aanbieden aan de rechter. Dat mag een jurist van een letselschadebureau niet. Het is dus goed om te weten welke expert je nodig hebt voor een specifieke situatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Vind interessante informatie over bergkristallen.

Contactgegevens

Via info @ praktijk-bergkristal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden